Úklid restaurací a kuchyní s Vileda Professional
Bezpečnost potravin a hygiena: Udržujte zdravé prostředí ve svém podniku
Udržování maximální úrovně hygieny a bezpečnosti potravin v restauracích, kuchyních a stravovacích zařízeních má zásadní význam pro dlouhodobou výkonnost a pověst vašeho podniku. Nejen proto, aby byli zákazníci zdraví a spokojení, ale také pro zlepšení standardů vaření a pohody zaměstnanců.
Splnit mimořádně vysoké požadavky potravinářského průmyslu však není snadné. Podnikání v oblasti restaurací a stravování ovlivňují národní i evropské zákony a předpisy.
Pro plnění těchto předpisů a zároveň pro zajišťování efektivity a kvality výstupů vašeho podniku je rozhodujících pět faktorů:
-
Racionální a účinný hygienický plán
-
Moderní metody úklidu, které vyhovují specifickým potřebám vašeho provozu
-
Kompletní sortiment vysoce kvalitních, barevně odlišených úklidových prostředků
-
Komplexní školení zaměstnanců
-
Úklid s využitím odolných nebo jednorázových hadříků z mikrovlákna
S ohledem na vaše specifické potřeby můžeme vytvořit plán úklidu a hygieny na míru, který bude odpovídat vašemu globálnímu plánu HACCP a bude jej podporovat (analýza rizik a kritických kontrolních bodů). Kromě toho nabízíme správné produkty, metody a školení, které zajistí váš úspěch.
Kontaktujte nás přímo a my vám poradíme.
Vyberte si svou oblast
Úklid prostor pro zpracování potravin v souladu s HACCP
Úklid s maximální účinností: Držte krok s tempem
Ať už se jedná o restaurace nebo o jídelny - v gastronomii je na vás vyvíjen stále větší tlak, abyste co nejrychleji otáčeli stoly a čistili podlahy a povrchy nad podlahou, aniž by to bylo na úkor kvality nebo to mělo vliv na zážitek zákazníků. Totéž platí pro úklid koutků s potravinami v supermarketech: Udržování hygieny nebo úklid rozlitých tekutin je otázkou rychlosti. Je však rozdíl mezi rychlým a efektivním úklidem.
Aby splnili očekávání v oblasti bezpečnosti potravin, vytvořili naši inženýři uživatelsky přívětivé a snadno pochopitelné systémy produktů a metody úklidu v restauracích a kuchyních, které mohou výrazně urychlit váš výkon. Výsledek: Lepší hygiena za kratší dobu a s menším úsilím.
Vhodné úklidové prostředky pro restaurace a kuchyně: Ochrana před nechtěnými návštěvníky
Profesionální kuchyně jsou náročným prostředím s několika potenciálními riziky. Proto jde bezpečnost personálu ruku v ruce s bezpečností a hygienou potravin.
Například bezpečnostní podlahy vyžadují speciální metody úklidu, aby zůstaly čisté a bezpečné. Zavedení systematického úklidu je proto zásadním požadavkem HACCP. Dalším důležitým aspektem bezpečnosti potravin je prevence křížové kontaminace. Základním způsobem, jak zabránit křížové kontaminaci, je oddělovat syrové potraviny od potravin určených k přímé spotřebě a používat k úklidu vyhrazené, barevně odlišené prostředky.
Nabízíme mopy a hadříky z mikrovlákna, které účinně odstraňují až 99,9 % bakterií bez použití chemikálií v kuchyních a dalších oblastech zpracování potravin, a také barevně odlišené utěrky, které prokazatelně podporují systematický hygienický přístup k úklidu.
Běžně používaná jednorázová řešení bez mikrovláken neodpovídají výzvám průmyslu. Přechod na mikrovlákna může snížit množství odpadu, chemikálií a nákladů.
Hloubkové čištění, čištění skvrn, utírání rozlitých tekutin - ať už je potřeba cokoli, máme řešení pro rychlé, efektivní a hygienické čištění.